Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
To je ale zase jen domněnka, protože to nevíš jistě.
-
Vysvětlení: a) Dejme tomu, že tě nemá jak zastavit, ale je to vcelku podivné, když měl pod kontrolu celou Citadelu.
b) Pokud je spratek projekce Harbingera, tak se mu museli dostat nějak do hlavy, takže může sedět i ta indoktrinace.
A souhlasím, že Destroy je divný konec. 1. Spratek jde proti svému naprogramování 2. Jak sakra obnovili ty Mass Realays, když se v 1 říká, že nemají ponětí, co jsou. -
nemusi to byt indoktrinacia ako taka, ale len na urovni citania myslienok a mozog shepyho je dost odolny aby vzdoroval, narozdiel od sarena alebo TIMa... nieco ako wireless encefalograf :-)
-
EDIT: přesunuto
-
Já si myslím, že lidi, kteří byli hodní a všechny sjednotili, tak si ten happy ending zaslouží.
-
Já to od útoku hrál bouráku. A tzv. Starchild, pokud by to bylo, jak ty říkáš, tak by mohla platit i teorie indoktrinace, protože se mu dostali do mozku.
-
Mě soubory hry nezajímají. Shepard nežije, prostě umřel nebo je tam snad vidět živý Shepard, jak si se všemi podává ruce a lidi ho plácají po ramenou? Ne, není. A promiň, ale jako nějaký nádech v ruinách nebo držení tabulky se jménem, kterou nepřilepí. Co to jako je? Jak by jako mohli vědět, že přežil?? Komunikace je v tahu, tak jak? Jak jsem psal výše, živý Shepard vypadá jinak, takhle si jenom otvírají cestu k dalším dílům.
-
Hmm, netvrdi, ze je Citadela jeho domovem? Proc teda nevypusti kyslik? Shepard se udusi a je vymalovano. Nebo proc nezvysi gravitaci na 10g a Sheparda nerozmacka? Nebo kdyby alespon nemlel takove kraviny. Pro mne by byl treba mnohem prijatelnejsi, kdyby rekl, ze Reapery stvoril, protoze k tomu byl kdysi naprogramovan a sam ten program nemuze zmenit, jedine nekdo zvenci muze. Ale ja Spratka v soucasne podobe s temi kecy o organicich vs. synteticich, ktere jsem pred par hodinami sam vyvratil, zkratka nerozdejcham. Urcite nejsem sam. Stejne jako je spousta lidi, co nad nim jen mavne rukou.
-
a není vlastně nejlepší syntéza organiku a syntetiků ta, když všechny organiky pomelou na proteinovou kaši a zplácají z nich nové reapery? Pokud může existovat lepší sjednocení, tak mi jej ukažte *15*. Takže jsem pro, aby cyklus byl zachován. Kdy to konečně pochopíte, že je třeba zachovat ve vesmíru nějaký řád! *14*
-
Proc by to tocil znovu, kdyz planuje dalsi jeden ci dva filmy? Nez zacnete placat blbosti, tak si neco zjistete.
-
jsou to ale škarohlídi, že? Jen tak mimochodem, kolik vám profi bavičům tiscali platí, za vaše vystoupení zde v diskuzi? rád bych se přidal :D
-
No fail neni, ale dvojce nesaha ani po kotniky, o jednicce uz vubec nemluve.
-
ALE jo je, na trojzubci jdi pořád rovně a s rozběhem skoč do modrého proudu částic a sleduj ten cukrkandl!
-
Já třeba neřvu, že chci happy end. A většina hráčů taky ne. Jen jsem čekal, že u hry jako je Mass Effect, která si zakládá na možnosti voleb, bude konců spoustu a dopadnu podle toho jak jsem celé tři hry hrál (což taky tvůrci před vydáním říkali - že je nemusí omezovat žádná další případná návaznost, takže tam udělají spoustu sakra rozdílných konců).
Zjdenodušeně řečeno jsem čekal, že podle toho, jak JÁ svůj příběh ovlivním, tak dopadne celá hra. A bude tam několik konců na škále od totálního zničení galaxie přes např. zotročení galaxie renegade Shepardem, poražení Reaperů za cenu obrovských ztrát (např. obětováním Země) atd. atd. až po onen happy end. No a ono nakonec ne... -
Hra je super, keby bola fail nemala by taky ohlas, si ty ale troll.
-
Tato hra je od zacatku jeden velky fail. Rikam to odjakziva *6*
-
Tady nejde o jméno tady jde právě čím byli jaká to byla kultůra proč likvidovat budoucí rasy a nenechat je rozvíjet. Odsuzují rasy aby neměli budoucnost. Co bylo toho příčinou že zvolili toto extrémní řešení? Že mi řekne 5letý fracek že je řádem v chaosu?
-
Hraci su usmrkane decka, kazdy chce super originalitu ale ked hra neskonci totalnym Happy endom idu plakat maminke pod suknu, jedine co tam chybalo bolo naozaj len Shepardovo meno na cestnej tabuli. Cely pribeh je v situacii kedy aj pyrhovo vitazstvo by bol zazrak.
!!!SPAMATAJTE SA USMRKANCI MASS EFFECT NENI VECERNICEK!!! -
Spratek bezbranný? No to je teda vysvětlení... A že skrze Spratka mluví Harbinger, to beru, to je i docela pravděpodobné (při Refusal se Spratkovi změní hlas právě na Harbingerův), ale pořád to nic nevysvětluje. Organici poprvé dokázali postavit Crucible a Shepard je první, kdo se dostal tak daleko - Spratek díky tomuhle uzná, že současné řešení za pomocí cyklů už nemá smysl a nabídne nová řešení - řešení, která pořád splní ten základní účel (vyhnout se konfliktu organiků a syntetiků). A tady mi Destroy nesedí. Spratek (a tím spíš pokud by to ve skutečnosti byl Harbinger) prostě zahodí desítky milionů let svého snažení a jen tak nechá Sheparda všechno zničit a následně by tedy za pár let nastal onen nevyhnutelný konflikt? A co víc, prostě mu to sám nabídne? Nedává mi to smysl ani za mák...
-
http://3.bp.blogspot.com/-ECXOG3RnNGg/T3rtUj4t1ZI/AAAAAAAAAng/NSkBVaD6Vxk/s1600/video-game-memes-papea-kills-off-developers.jpg