Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
To máš pravdu, ale možnost Destroy mi do toho pořád nezapadá. Starchild řekl, že je třeba najít nové řešení, takže ok. Ale jeho cíl je prostě zabránit konfliktu mezi syntetiky a organiky. Takže tu máme Syntesis - splynou v jedno, takže konflikt nebude. Máme tu Control - ten chápu tak, že Starchild dá Shepardovi veškerou moc nad Reapery v domění, že ten si galaxii pohlídá, aby konflikt nevznikl (druhá věc je, co by na to řekl Renegade Shepard, který s Reaperama dobyje celou galaxii třeba, ale to už jsou jen úvahy:) ). No ale co Destroy? Zničíme Reapery a ano, k tomu všechnu AI. Jenže za pár let organici vytvoří nové a za dalších pár let začne válka (údajně nevyhnutelná). Takže to popírá původní názor Starchilda...
-
Presne jak bylo psano. Uz to dneska neni o tom, ze by jsi dostal DVD se vsim vsudy i po te dobe. Je asi lepsi si koupit digitalni verzi a vsechno, co jde si k tomu stahnes a finito.
-
No mne by zase zajimalo, kdyz tam ten Smrad je odjakziva, k cemu v jednicce Sovereign vubec potreboval Sarena?? Ale vsimni si, ze destroy je prezentovano jako ta nejhorsi a nejvic spatna moznost. Ale klobouk dolu, predstavit dva, ano DVA Deus Ex Machina v jednom pribehu, to uz se nekdo musi sakra snazit. Proste je to cele nesmysl, ktery se tvari byt filozoficky a intelektualni. Sorry, ale ja hraju hry pro zabavu, az budu chtit filozoficno, prectu si Freuda nebo Kanta.
-
Já bych typoval že, u takové hry jako je ME udělají Bioware kompletní edici všech třech dílů v četně DLC. Alespoň v to doufám, protože bych si to rád koupil
-
mne to cele prislo ako bluznenie (podoba chlapca zo sna, prapodivna platforma ktora Shep. vyniesla hore, velmi divne volby etc.) V 2 Sheparda zabilo katapultovanie do vesmiru par sekund po tom ako mu dosiel vzduch v skafandri. No nevadi, skratka cakal som viac. Koniec mi pripada ako sity velmi horucou ihlou
-
V destroy PREZIJES ak mas vysoky war assets.. takze netrep - LI ti tabulku s menom na stenu neprilepi, iba ju ma v rukach... niektori v tejto diskusii su odbornici jak sa patri... ked AI ktora zobrala podobu zo shepyho mozgu tvrdia ze to je to chlapec... troska sudnosti by som prosil a hlavne nehodnotit podla videi na YT ale zahrat si to od utoku na Cerberus... potom tu vznikaju famy ako na beziacom pase..
-
už si to přesně nepamatuji, ale ten kluk říkal něco o tom, že fakt že se organik dostal až k němu, tak ten cyklus již nefunguje. snad se příliž nemýlím, když tak mě opravte
-
Nevim, ja si normalne stahl patch 1.03, co hra vyzaduje, pak si stahl DLC, rozbalil to do adresare s hrou, nahral save na Citadele po vyplivnuti z paprsku, pretrpel ty dementni kecy Hvezdneho spratka, vybral jako vzdy destroy, podival se na ty nove animace a zase hru vypnu. No problem :)
-
Abych řekl pravdu, ikdybych se smířil s filosofíí konce - konflikt syntetiků s organiky - tak mi ani Extended cut nepřinesl odpovědi, které jsem chtěl. Nechci vyvolávat flame, ale mohl by mi někdo ze zastánců konce vysvětlit, proč hvězdný spratek, který celou dobu tvrdošijně Shepa přesvědčuje, že cykly jsou třeba, mu přesto nabídne možnost Destroy endingu? Další dva konce bych pochopil, ale Destroy (který byl moje volba), se tomu dost vymyká.
-
"Však to tam řečený bylo že to je teroristická organizace, ale v už v tý době bylo prolezlá skrz na skrz všemi spektry Aliančních hodnostářů. A armáda? Proč asi útočili na lidský kolonie a unášeli lidi? Proč Sanctuary? Proč byli vojáci modifikovaný reaperovskou technologií? Zkrátka nevinný lidi přetvářeli na svoje shock troopery, je to v 3 několikrát řečený." Dobrá ale Sanctuary vzniklo teprve s útokem Reaprů co jsem pochopil. A jednotky Cerberu se skládají čistě z lidských bytostí a tudiž je opět dosti omezen počet a po útoku na Citadelu Cerberus ztratil důvěru a podporu lidí (několikrát je zmíňeno v rozhoverech, že lidé do Sanctuary už nepojednou). Prostě je nereálné aby Cerberus dokázal bojovat na tolika frontách zároveň s takovou efektivitou. Ano byl prolezlí všude ale nezapomeň že s útokem na alianci začala dost silná čistka podporovaná Liarou (jako Shadow Broker). A nezapomeň na vnitřní rozkol v Cerberu který útok na alianci způsobil. Prostě místo sabotáží a drobných útoků mají základny, flotily a obrovské množství vojáků.
-
V ME univerzu pobíhá po vzduchoprázdnu Miranda v latexovém obleku a přes pusu má dýchací přístroj, takže to myslím, že velký problém není. Jinak napadlo někoho, že ta místnost může mít silové pole, které drží atmosféru?
-
dá se to dohrát s bilancí nula mrtvých na hárd jestli to nedohrál aspon na hardu tak je to lama
-
A ještě teda jedna věc : Napiš mi zde aspoň jedno dílo, které se dá přirovnat k ME a nemá epilog a má špatný konec.. Žádná epická story tak nekončí... Žádná trilogie tak nekončí. Vše má svůj konec... a jestli mi sem šoupneš Děti z Bullerbynu tak amen...
Nejde viď... protože nic od klasiků nejde přirovant k moderní trilogii 21. století. Jiná doba, jiná mluva, jinej styl. -
Neni to patch, ale DLC a tie sa tahaju a instaluju zvlast. Ale mozno o rok dva budes mat rychly internet a par GB hore dole ta nerozhadze :)
-
Ahááá ! NO a já reagoval na někoho, kdo měl výrok, že ke knihám by se měl dávát videoobsah.. Ano, každý má svlj názor atd. A podle mého názoru je stejně blbost přirovnávat ME ke klasikům.. jen aby jsi mi ukázal/doložil, že to není pravidlem a že veleznámá a důležitá díla nemají Epilog... DObrý to jsi nám řekl, nic novýho pod sluncem a hlavně stejně mimo mísu.
A asi mi to zároveň mělo ukázat, že můj názor není názor většiny a celého světa.. No Sherlocku.. hledej dál to, co nikde neni psáno.. Líbí se mi, jak si umíš převzít myšlenky jiných a chápát jejich význam než samotný autor. Prosím.. ukončeme debatu, když to nemá smysl.. ja nestojím o dohadování, aby jsi mi v závěru vysvětlil mé vlastní myšlenky..
Protože já to nikde neprezentuju jako světanázor apodobně, co tu jmenuješ. Nikde jsem nepsal jaká jsou pravidla aby to bylo dobré díla. A proto tebe je možná irelevantní jestli jde o fantasy nebo o cokoliv jiného, ale já furt tu nebudu srovnávat tu tvoji oblíbenou klasiku s sci-fi z 21. století. Ale vlastně tvoje snaha tu vyplívá z čeho ?Být zajímavý ? Dělat si pomyslné jméno velikého intelektuála tady na games. cz ? Tak proč já se snažím viď.. -
Bohužel s ním musím souhlasit, objektivní tenhle článek rozhodně není.
-
hmm extended cut som este nehral, ale to snad nemyslia ze ta scena hovorenia s chlapcom (AI) bola skutocna - odkedy sa da rozpravat vo vesmire bez skafandru?
-
Máš loď na orbitě Země. Loď bez zdroje energie. Nejdříve by ten materiál na opravu museli někde sehnat. Ale počkat, když nefunguje pohon, nikam nepoletí pro ten materiál na opravu.
-
Ale samozřejmě, že záměrem bylo aby to byl Shepard, jen to prostě nedává smysl. Ať si BW říká co chce, není za jakýchkoli podmínek (kromě IT) možné aby Shepard přežil a ležel tam kde leží. Ne, že to Shepy není - on to být primárně nemůže.
-
No tak jsem na jeden web přispěl povídkou a chtěl pokračovat po koncích ME3, ale ten extendet cut to posral. Vše zůstalo stejné na fantazii nezbylo nic, tak asi jedině příběhy z doby během ME3. Po koncích už nic.
Navíc zničení je de fakto best ending, protože o to šlo celou dobu a Shepy žije a má modré děti s Liarou nebo jiné s ....