Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
Povrchní a hloupé je ME také. Umění či hluboké metafyzické dílo to opravdu není. To však ale téměř žádná hra (respektive žádná, ale některé se na to snaží alespoň "na oko" hrát)
-
Camerona za Promethea? Pobavil jsi mne, "znalče". :D
-
ahaa, takze alien bolo filozoficke veldielo a nie prvoplanova vyvrazdovacka *7* *7* *7*
-
ale ked ja som to neinštaloval , ani som nič nemohol mne tam len napisalo že to mam skopirovať a nahradiť to tým suborom..
-
Jo a ještě nechápu, proč všichni tvrdíte že se Shepy probudil na Zemi? Mě to teda jako beton nepřijde
-
Neni to o tom jestli umíš hrát, já třeba chtěl at ta pinda Tali umře ve dvojce, škoda že tam nebyla liara se mnou, poslal bych jí pod drn taky
-
Čtenáře nezajímá "historicky literární charakter" (který navíc těžko můžeš v přítomnosti posoudit, to bohužel za tebe budou rozhodovat až následující generace..já třeba bych řekl, že přinejmenším ta Duna bude čtena i v příštím století, ale taky to tak být nemusí), hledají v četbě úplně jiné vlastnosti.
Nebo pokud si ty vybíráš četbu podle toho, co pro tebe může a nebo nemůže mít historicky literární charakter (a máš na to třeba nějakou tabulku nebo tak), tak to budeš asi výjimka.
Komiks Max Payne je jistě na "trochu jiné" literární úrovni, než sága o Zaklínači či Duna. -
Sapkowski ani Herbert podle tebe neni v literatuře pojem? ...no ale to je jenom tvůj osobní názor, že jo? Přestan tu machrovat takovejma hloupejma reakcema.
-
prave jsi jmenoval dve knizky, ktere ackoli dobre, nemaji zadny vetsi historicky literarni charakter... gratuluji pane " Kdyby zdejší teenagerovské publikum četlo něco víc, než jen komiksy Maxe Payna"
-
Nemáš pravdu. War Assets, podle mě, neovlivňují vůbec nic. Jak psal James, to, že se někdo nadechne v brnění N7 (které mimochodem někdo ani nosit nemusí), tak to je pro tebe živý Shepard?? Ne, není. Živý Shepard by vyběhl z Citadely, v jedné ruce bouchačku a v druhé procesor té tzv. entity. Navíc tohle nadechnutí dostaneš jen v 1 konci. Shepard je prostě mrtvý, bohužel.
-
Máš pravdu, pro mě rozhodně zklamání roku.
-
nečil se, objevil se další troll. eto vsjo
-
Proč má Cahir mínus? Protože má pravdu?
-
1. díl smrděl příšernym klišé a kdo hrál KOTOR a má špetnu inteligence, stačilo mu 5 minut z jedničky a hned věděl, o čem hra bude.
Lidem asi spíš vadí to, že se jednotlivé konce ME3 liší jen podle barevného odstínu.
A ohledně tvejch keců ohledně in konců v hrobě.... Kdyby zdejší teenagerovské publikum četlo něco víc, než jen komiksy Maxe Payna, zjistilo by, že většina knížek končí smrtí. Než mě tu zas začnou osočovat s Vergiliem, tak připomenu alespon Zaklínače, nebo Dunu. -
Když umíš hrát, neumře ti nikdo:)Je to jenom o tom, jak máš loajální posádku a jaké máš vybavení. Tudíž do ME3 jsem šel s plnou posádkou.
-
Chlapce,tak tys to vubec,ale vubec nepobral *1* .
Pokud je vetsina tech kritizujici fanousku stejne natvrdla,tak potom se vazne nedivim,ze se jim konec nelibil. *1* -
Hej todle už je nuda co takhle teď poprudit Camerona za Promethea,nebo Eidos aby zpětně předělal ty zatracený boss fighty v Deus Exu,který tam byly násilně vtlačený.
-
Tak kdyby na konci prvniho dilu chcipnul ,tak by v dalsich dilech nefiguroval a to by nastvalo pravdepodobne mnohem vice lidi,nez zaver trojky *1* .
Co se rozvedenych koncu tyce,tak bylo dopredu znamo,ze konce se prepisovat nebudou,ze je pouze rozvedou.
Takze kdo cekal neco noveho/jineho,tak ten ma proste smulu.A presto tam pridali 4.konec. -
To snad ne,IT je minimalne stejne derava ne-li vice,nez konec v podani BW.
-
Když si vzpomenu na konec ME 1, kde Shep triumfálně vysprintoval po troskách, když už ho všichni mněli za mrtvého ( epic !), tak si na happy end nikdo nestežoval, ale je rok 2012 a když hlavní hrdina na konci nepojde, tak to není in. Za mně bych rád viděl neco podobnýho i v te trojce, ale modernost si žádá krev. Konce jsou slabé a nehodné této série. Jsou více rozvedené, ale v podstatě většina věcí co se nelíbila na původním konci, tak setrvala.