Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
Mno DLC něco vysvětlilo (alespoň co se stalo s ostatními rasami ) ale jinak ? Tvůrci smrťáků? Proč je tam ten hologram usmrkance? Odvolání Normandy, když mají velitele na Citadele? Jak se ostatní na Normandy vůbec dostali? To že si na tabuli dali cedulku se jménem Shepard ještě neznamená že je po něm ( co to video s nádechem ve zbroji Sheparda ) Mimochodem ta tabule se jmény je na Normandii tak že ani nemohli vědět jestli Shepard natáhl brka. A i kdyby natáhl brka tak co ? Projekt lazarus od cerebra ho může zase vrátit mezi živé ( vždyť jsem Sheparda pohřbili hned na začátku 2ky ). Popravdě nejvíc mi vadí spíše fakt , že je konec, že už nebude pokračování že se nedozvíme něco o tvůrcích smrťáků a konec konců i fakt že vypiplanej charakter je v hajz... *10*
-
Jednička byla skvělá. Bylo to zjevení, něco nového a epického.
Jediná chyba byla, ohromný rozdíl v příběhových a ve vedlejších misích.
Nicméně i 2 a 3 jsou kvalitní tituly :) -
Hrál jsi ME1 ? Ano nečetl jsem všechny knížky a komixy ale v ME1 je docela jasně řečený, že to je teroristická organizace. Jistě s TIM ji určitě značně posílil a je možné, že by udělala takové akce jako třeba útok na nechráněný Mars. Ale prosím, vysvětli mi jakto, že měli takovou armádu.
-
Dark Energy
-
ME1 považuji za poslední velký počin BW, pak už to šlo z kopce. Těžko říct, co přesně dělalo jedničku tak výjimečnou, dohrál jsem ji min. 10x a dodnes na to neznám odpověď. Pravdou ale zůstává, že ta jedinečnost byla cítit na každém rohu. Bohužel ani dvojka ani trojka něco takového už zopakovat nedokázaly.
-
Ono je to v mnohém podobné ale ano Prométheus byla s**čka.
-
Smrtelně raněný a nepředstavitelně vysílený se střetl s průsvitným děckem, který mu řeklo, že je fotr zhouby lidstva a že má tři kouzelný řešení. Já nevím jak ty, ale já bych mu v takový situaci určitě uvěřil a honem bych si spěchal nějaký to okamžitý řešení galaktickýho harvestu vybrat...
Podle mě jediná logika v tomhle je, že hlavní hrdina kdesi v podvědomí cítí, že umírá dole na zemi ožehlej na škvarek. A to nadechnutí osobně beru jako vítězství vůle, toho, že Shepard nezakolísal a ze svýho rozhodnutí zničit Reapery neuhnul, i když mu komatická (nebo jakákoliv jiná) vize nabízí další volby, který by třeba pro mýho paragonskýho Sheparda byly možná i lákavější.
Nakonec snad ještě dojdu k tomu, že i ten původní konec byl lepší než znovu děravý EC. -
Prometheus na tom přeci jen tak bídně není :)
-
Všichni, kdo nadávají na konec ME by se měli podívat na Prometheus :) Takový scénáristický zmetek jsem dlouho neviděl.
-
No je vidět, že se hodně vyznáš, když organizaci, která funguje několik desítek let, nazveš 3 letou black ops organizací. Připadá mi to jak kdybys nehrál ani jeden díl a ani nečetl komiksy/knížky. Proč měli ve trojce najednou takovou armádu, tam bylo řečeno myslím dostatečně, stačí vnímat konverzace při soubojích.
-
Mě tohle vadilo taky plus tam problém s tím, že když se ve hře začal člověk vrtat tak nacházel další a další chybky které mu v závěru zruinovali zážitek ze hry. Zvlášť když všechny díly prošel jak s dobrým tak se zlým charakterem.
-
No rekne ze jsou velmi poskozene, na rozdil od puvodni verze, kde byly znicene. Ja sem to pochopil tak, ze je dokazou opravit, obzvlast kdyz s sebou maji tym vedcu kteri staveli Crucible. Protoze jinak by si moc nepomohli ;-)
-
Mě mrzí, že ME3 nemá takovou atmosféru, jako měl ME1.
Po dohrání Mass Effect 2 jsem si říkal, že to je zatím nejlepší díl, že je lepší než ME1, po dohrání ME3 jsem si řekl, že nejlepší je ME1. Proč? Protože se autorům nepodařilo udělat takovou atmosféru, jakou jsem cítil při hraní ME1. -
Taky nějak nechápu že AI (hvězdný děcko) na citadele, které ve filmečku prodělá pubertu během pěti sekund, kontroluje reapery...
-
Hele víte co.. Místo dohadů můžeme taky doufat v to, že se v roce 2154 narodíme jako komandér Shepard a celé si to prožijeme na vlastní kůži *1* Poté odpadnou všechny diskuse a šílené teorie.
-
Souhlasím, mám naprosto stejný pocit. Prostě to zašlo tak daleko, že omluvit se už nešlo a přitom slovíčko promiňte není tak složité (sám ho umím v několika jazicích) a dokonce Ray Muzyka kdysi řekl, že omluvit by se měl umět každý (ty slova mu měl někdo omlátit o hlavu). Ano ME3 je špatný konec ale asi s tím už nikdo nic nenadělá a já jsem si nedávno položil otázku. Opravdu po tom všem bych chtěl nový konec? Ať by byl sebelepší tak by mě asi zklamal protože už jsem tak naštvaný a nakvašený a vidím, teď v ME3 tolik chyb, že to už nejde opravit...
-
Mass Effect 3: The Real Actual Ending
http://www.youtube.com/watch?v=Co4SVlvuCxw&feature=plcp -
No nevím - Nějak mne ty závěry nový nepřesvědčili o jedinečnosti a originalitě ME série...
Myslím, že kdyby byl záběr na šedesátí-devítiletého Sheparda s pěkným pivním milanem jak přes zubní protézu šišlavě řve a hrozí holí na děti co že si to dovolují běhat po jeho trávníku, jemu bývalému epickému hrdinovy, tak by to bylo aspoň zajímavější - troška nadsázky a důvtipu tomu chybí.
Ale je to standart - tuctově dobře odvedený standart. Trošku jako když zajdete na nový filmy Ridleyho Scotta. *4* -
Máš pravdu, tam je to totální neznámá, ale proč se starat že?
-
Element nula je těžitelná surovina. A i kdybys měl pravdu a veškerá technologie by byla zničena, včetně té založené na reaperské technologii.. Přece by šlo postavit FTL pohon na lodi znovu... Catalyst by nezničil i svařovačky a tak.. jakožto moderní technologii :D Lodní inženýři nejsou taky určitě natolik tupí, aby nevěděli z čeho je FTL pohon a co je zapotřebí k jeho sestavení.
Bože vždyť jsou to jen dohady! Tyhle detaily nám BW nikdy nesdělí! *15*