Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral si to vubec? *1* To "dite" je urcity druh AI,predstavuje kolektivni vedomi reaperu ,nebo tak nejak to tam sam rikal.
    Ostatne to,ze to "dite" je AI muselo byt vetsine lidi snad jasne uz v prvni verzi konce.
    Nebo si opravdu nekdo myslel,ze se jedna o nejakou nadprirozenou bytost? *1*
    Tu podobu ditete na sebe vzal pravdepodobne jen z duvodu snazsi komunikace se Shepardem.
  • Však tam je syntesis ne? to je HAPPYEND jako prase a úplná utopie, až se mi chce zvracet!
  • Cahir
    Uf, tak tohle vypadá jako komentář člověka, který nejen že nehrál/nepobral ME ani v nejpřímočařejší podobě, ale dokonce kváká hlouposti i o zákulisí vývoje...
  • Cahir
    "Tohle byl precedent. Takže špatně napsaná kniha plná nesmyslů je ok na změnění ale špatná hra plná nesmyslů na které upozorňovali často ti samí lidé, je ok??? Hmmm" - Nechápu tě. Já jsem někde něco takového tvrdil? Obecně: jsem autor (knihy, hry, autíčka na dálkové ovládání atd.) a napíšu komunitě, že se chystám něco novýho udělat a jsem otevřen nápadům (fanoušci si vymýšlejí, co by rádi viděli, já pro inspiraci sjíždím fóra, dělám průzkum atd. - dosud v pohodě. A pak čus, nazdar, je to moje dílo, dělám ho já a já ho udělám tak, jak chci já. Vydám ho a očekávám reakce - konstruktivní kritiku si vezmu k srdci, radostné ohlasy mě inspirují k další tvorbě atd. A tohle je to jediné, co já tu celou dobu tvrdím, nic víc. Toť můj názor.

Nevím no, mně přišla trojka rozvětvenější než dvojka, ale to je jedno...

BTW, napsal jsem před nějakým časem uživatelskou recenzi, tak jestli tě to zajímá přečti si ji. Nejsem takovej trapák, abych si dělal rekalmu *1* , píšu to proto, že tu se tu dotýkáš témat typu: jak moc bylo ME1 hardcore RPG apod., což je opravdu na nekonečnou diskuzi. V recenzi mluvím o celé trilogii a předkládám jasné stanovisko.

BTW, opět nemáš pravdu, že by ona "chytrá věc" nemohla fungovat. Jestli víš něco o vývoji her, pak víš, že v RPGečkách se volby větví na pavouky. Vybíráním určitých variant si ty jako hráč vytváříš jeden příběh, jednu cestu, resp. sleduješ jednu z variant scénáře. No a pro vývojáře není absolutně žádný rozdíl v tom, jestli "uzamknou" košatě rozvětvený příběh, nebo jen minimálně rozvětvený - prostě jen vybereš jednu variantu jak default a kanón, dělalo se to tak u RPGéček předtím, než ME přišel s revoluční metodou importu savů.. Tvůj komentář je nesmysl.
  • To, že se nadechne někdo v brnění, což má bejt údajně Shepard, podle mě není dost důstojný zakončení. Mimoto i kdyby to Shepard fakt byl a nějak by to všechno přežil, co z toho, v ostatních koncích je mrtvej, takže na tohle žádná návaznost už nebude...
  • keď máš málo war assets tak je tam ešte jeden nový ending (ten kde oheň spáli všetko živé na povrchu)

a úprimnú sústrasť že si nedostal svoj rozprávkový koniec z disney animáku
  • Cahir
    Nobelovu cenu za literaturu samozřejmě. *3* Proč bych sem neměl plést klasiky? Proč by měla hrát roli rozdílnost v žánrech? Já teda fakt čumím, že v 21. století ještě existují lidi, kteří si myslí, že každý žánr je přísně nalajnovaným konceptem s železnými pravidly... Pro kompozici díla, spád i celkové vyznění je naprosto irelevantní, jestli je to fantasy, nebo existenciální drama. Žádná pravidla na zázračné koncepty na úspěch neexistují - existují jen dobrá díla.
  • Cahir
    Nemluvil o ní... Začínaj se tady šířit solidní fantazmagorie.
  • sleepless
    A svůj vlastní názor, pohled či analýzu přidáš, nebo se budeš jen ohánět fiktivníma kapacitama? Jen pro úplnost, na článku nic objektivního není, nikdy nebylo a chraň bůh, aby bylo. Je to názor, komentář a rád bych ho konfrontoval s názory ostatních hráčů.
  • Cahir
    Nový film Ridleyho Scotta je průs*r. ME má alespoň prostor pro interpretaci a dělá to z něj tudíž hlubší záležitost. Prometheus je prostě.... prostě povrchní a hloupej.
  • Cahir
    Děcko je jenom hologram.
  • Cahir
    Boha jeho, Shepard přežít může a ovlivňují to právě War Assets!
  • Však to tam řečený bylo že to je teroristická organizace, ale v už v tý době bylo prolezlá skrz na skrz všemi spektry Aliančních hodnostářů. A armáda? Proč asi útočili na lidský kolonie a unášeli lidi? Proč Sanctuary? Proč byli vojáci modifikovaný reaperovskou technologií? Zkrátka nevinný lidi přetvářeli na svoje shock troopery, je to v 3 několikrát řečený.
  • Zajímavý že ještě nikdo nezmínil že ME3 okopíroval konec z Duse Exe 3 *1*
  • Ale to "dítě" je umělá inteligence. Sám ten "kluk" to přiznal, že byl stvořen prvními organiky, který pak násilně přetvořil v Leviathana.
  • při instalaci musíš mít stejnou jazykovou instalaci jak ME tak i DLC Pokud si instaloval v polštině tak i DLC musí být instalováno v Polštině i když tam máš staženou neofi,. češtinu ( snad ti to pomohlo )
  • ľudia potrebujem pomôcť, viem ako to bude znieť ale to DLC mi nechce isť nechce mi ho autorizovať či take niečo ... nemože to overiť online ... ak by som Vás mohol poprosiť aby ste mi pomohli s týmto problemom :) dakujem
  • Sweetchuck
    Souhlasím, jen jsem při jejich hraní už neměl takový pocit satisfakce jako právě u jedničky. Asi je to dáno také tím, že jsem o podobné hře jako ME sníval už jako malý kluk a tímhle se můj sen v podstatě vyplnil :).
  • Jako milovník ME se musím připojit svou troškou do diskuze. Nevím jak vy, ale mě přijde, že bioware a převážně té tupé ženské, co psala koncový scénář k ME 3 došli nápady. Přitom já bych radši viděl, kdyby to dítě bylo prostě jen umělou inteligencí. Ne nějaká super nadpřirozená entita. Shepard by ji zničil nebo ovládl nebo cokoli, jen bych tam nedával syntézu (i přesto, že ten konec byl opravdu hezký, tak jsme se dostali trošku moc do biblických rozměrů, aneb jak jsem sebral Shepardovi žebro a vytvořil jsem živý šutr, list a Jokerovu kšilotvku). Nevím sice proč by to mělo zničit všechny syntetické formy života, aneb proč jsem vlastně sjednotil gethy se zbytkem galaxie. Jednoduše bych to ukončil tím, že Reapery zničíte, nebo ovládnate. Ale pak by přišla otázka. Kdo vytvořil Reapery. A chlapcův obraz by se změnil do nějaké nové rasy, která pomocí reaperů ovládá naprostou většinu vesmíru a skrz tuhle rozsáhlou invazi reaperů se chystala do našeho vesmíru. Ale objevil se Shepard. Zastavil naprosto všechno o co se snažili a tak se připravuje na novou válku proti o né neznámé rase. Všechny mass rellay a citadela by zůstali v pořádku.(Proč, to sakra ničit?) Podle těch bodů z multiplayeru by jste si zajistili konec, kde by jsme viděli jak normandie doletěla na citadelu a posádka, co přežila ( resp. proč by nemohli přežít všichni jako to bylo v druhém dílu? Udělej misi správně, získej si loajalitu a pak pošli správné lidi na správné místo, že?) by prohledávala citadelu a podle těch bodů by našla a nebo nenašla živého Sheparda. (nejen, že je to jednoduší než jak vysvětlit, že se Shepard objevil po výbuchu citadely zase na zemi a kromě průletu atmosférou, která ho v druhém díle spálila téměř na popel, téměr úplně v pořádku). Hold trilogie o reaperech by skončila, zato nová hrozba by se objevila a nově sjednocený vesmír by nám mohl nabídnout víc možností a víc zábavy než nám nabídl bioware na konci ME3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit