Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý článek. Naprosto souhlasím.
  • Nechces si me vzit?? *3*
  • Co to placas???? Ja nejsem dite, mne je treba 34 jsem zenska a vyrostla jsem na Doomovkach.... Konzole nemusim pac mi to s nema nejde... Proste ja se stavim na stranu PC a vidim jak to pomalu upada a her je opravdu po certech malo... Ale synek ktery ma 13 a je hrdym vlastnikem PS2 a PS3 se nastesti pomamil a semtam se vetre pred pocitac a s nadsenim hraje stary hry.... Takze neurazej ani ty deti prosim te..... *3*
  • Musím říct že mne pan Vávra tímto článkem zklamal. A neříkám to proto že jsem PC hráč, článek na mě působí dojmem aby vyvolal co nejvíce flame. No ale k věci. Pamatuji si že pan Vávra si v Levelu ( číslo si nepamatuji ) stěžoval že PC hráči mu tím že nekupavaly Mafii 2 tak si nemohl koupit auto a srovnával tam čísla kolik se Mafie 2 stáhlo ( 8 milionů ) a kolik lidí si ji koupilo ( 1.5 milionů ). K tomu jen toto obecně je počítání prodaných krabicovek na PC problematické ( nejsou tam zahrnuty všechny obchody ), k tomu zde není započítána digitální distribuce, můžeme tedy říci že Mafii 2 si koupilo asi 3 miliony lidí na pc ( podle mnoha zpráv které tvrdí že digitální distribuce x krabice je dnes poměr 50:50). I tak nám ovšem zůstává 5 milionů pirátů, na jednu stranu smutné ovšem já se raději dívám pohledem že sklenice je vždy poloplná. Co to tedy znamená? Znamená to že na PC MÁME DALŠÍCH 5 MILIONŮ POTENCIONÁLNÍCH ZÁKAZNÍKŮ ( v případě Mafie 2, ale u ostatních her je situace zřejmě podobná tedy větší část jsou piráti ), jen si to představte že PC jako herní platforma má základnu 8 milionů hráčů. Neměli by se tedy vývojáři potažmo vydavatelé přestat ptát jak zamezíme pirátění pomocí stupidních ochran ( které nefungují ) ale začít se ptát proč si sakra tolik lidí naši hru nekoupilo a jak tyto hráče motivovat ke koupení hry? Co třeba začít dělat hry trochu kvalitněji? Tedy že u FPS nebudu mít SP kampaň projetou za 4 hodiny ale třeba za 15? Zrušit stupidní ochrany které nemají ŽÁDNÝ efekt ( pokud neberete jako jejich účel nas... naštvání platícího zákazníka ). Nebo snad propuštění půlky PR oddělení kteří dělají houby jen berou nestydaté peníze za PROPAGACI hy, tedy hru nijak nevytvářejí a není ta nejlepší propagace spokojený zákazník? Co třeba snížit trochu ceny? Na konec bych chtěl říci že pirátství se na PC nepodaří vymítit nikdy, protože se vždy najdou lidé kteří si řeknou proč za něco platit když to můžu mít i zadarmo že? Ovšem nějak potlačovat pirátství je slepá ulička na PC to zkrátka není možné, konec konců vše závisí na lidech a jejich hodnotách. Na závěr napíši že V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEPODPORUJI PIRÁTĚNÍ HER. Osobně nechápů lidi kteří říkají že na hru nemají peníze ta si ji stáhnou???? Co to je za argument? To jako nemám na nové auto tak si ho taky někde "šlohnu"? A otázka závěrem na pana Vávru v Levelu jste si tedy stěžoval že piráti můžou za to že nemáte nové auto, já nevím ale když v průběhu vývoje hry odejdete nepřestává to být už vaše věc kolik lidí si tu hru stáhlo i kdyby si ji všichni koupily tak vám už to může být jedno nebo ne? Apropo "kvalita" Mafie 2 se na prodejích asi taky podepsaly.
  • Jeste jsi zapomel na moralisty, kteri lezou do zadku obema taborum *12* To at se radsi perou deti mezi sebou a maji nazor za kterej jsou ochotny bojovat... Nez aby jen proplouvali jak to jde... To uz tu trochu bylo v minulem rezimu!
  • Ryba9
    Nejde o důkazní materiál. Nechápu jak jsem se zaředil do jakéhosi tábora kvůli platformě. Pouze jsem upozornil na to, že to konzolisti mají těžší. To vy se spíš snažíte všechny "rezat".
  • to je fakt,jdu delat neco uzitecnyho.diky za radu,cest
  • tak to ja mam opacny pripad, hral sem tak po 3letech fps na pc a kdyz jsem mel pri chuzi mackat v ci t,g,f bo ypsilon tak to abych si kurva zlamal prsty ne.. fakt dmnce, zlaty hry kde se to da vse nakonfigurovat..
  • .
  • až na to že dan vávra sa podielal na produkcii mafie ... takže by si to mal prijať skôr ako fakt...
  • *7* Z vlastni neschopnosti delat nejaky dukazni material ci co? Ze se na to nevykaslete... Je zajimavy jak se lidi potrebujou delit na dva tabory a pokud mozno se co nejvic rezat. Tam, kde jsem ja je to kvuli politice, tady zase banda deti kvuli stupidnim platformam. Co pak z deti asi vyroste? Podobni fanatici...
  • Ryba9
    Nepoužívá se náhodou bo jako protože? Nejsem znalec moravských nářečí, a tak bych se rád přiučil
  • tady mas par sra..k jak pises,ale ja si je vzdy v ty dobe zahral a nekolikrat.resident evil remake/zero,legend of zelda twilight princes a vubec cela serie,parasite eve 1-2,uncharted 1-2,gran turismo 1-5,gears of war 2,alan wake,killzone 1-3,halo 3,condemned 2,alien trilogy,silent hill 1,dead rising 1,siren,demolition man 3DO,alien vs predator (jaguar verze),.........................................................
  • Tos toho moc na konzolich nehral vid?:-) Dalsi decko...
  • jj to je rozhodne prijemnejsi.. :D
  • Amazon, Ebay....jenže cena za dopravu je neúměrná.
    Navíc, dnes je značka ONI prakticky abandonware. Majoritní vlastník je společnost T2, zbytek práv je roztroušený mezi firmami Bungie, Microsoft a Feral.
    Dceřinná firma Bungie West, která hru vyvinula, zanikla hned po vydání (bylo to řízené Microsoftem).

Ale zůstalo Oni Central Forum. Navštiv nás, s mody je to o hodně lepší ^_^
  • Oni nekde napsali, ze maji radsi konzole nez PC? Ze se na to deti nevykaslete a neprestanete si delat dva stupidni tabory, ktery se musej hadat.
  • Ryba9
    Když už jsme u toho ovládání, zkoušel jsem onehdy se svým Rumble Padem Just Cause 2, abych se vcítil do těch xboxovejch chudáčků. A řeknu vám maj to neuvěřitelně težký. Když jsem se pokoušel vystřelit k tomu hodit granát a přesunout se hákem, ozvala se 3 hlasitá křupnutí v mých prstech a od té doby s tím hraju jenom FIFU. Mohli byste mi poradit jak to děláte?? Mě příde, že zamířit a trefit je s gamepadem nadlidský výkon. A nebo jsem prostě jenom ztratil cit v rukách po dohrání série starých, dobrých adventur.
  • A muzes mi nalinkovat ty skutecne statistiky? Moc by me zajimaly.
  • Ja vim no.. na vyhoneni si ptaka na gay seznamce .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit