Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problem je v tech cislech ohledne piratstvi. Zatimco u konzoli je to zlomek a tituly generuji desitky milionu, PC verze velmi casto sotva vydelaji na vyvoj (AC1 napr). Nemyslim si, ze by nemel Vavra pravdu, i kdyz bych do toho vlivu zahrnul i tlak a jeho oslabeni ze strany vyrobcu hardwaru.
  • Vracia ale s minimalnymi nakladmy na port, len tak aby bolo ako bonus co je presne ako uvadzane v clanku. Autori GoW sami oficialne uvidly dovod ako piratstvo, preco by nechceli portnut 2-ku keby sa im to vyplatilo, hlavne ked 1-ka uz vysla. Oni najlepsie musia vediet kde sa im co oplati.
  • Geniální článek a 100% pravda pravdoucí. Musím říct, že za ty léta co se bavíme hraním her, jsem zjistil jednu zajímavou věc, cena kterou jsou ochotní hráči zaplatit za dobrou hru a dát přednost před jejím stáhnutím je okolo 400,-, tak možná by měl někdo z vyrobců risknout začít prodávat hru rovnou za cenu , kterou jsou ochotní hráči hned zaplatit. Jinak mám doma PS3 i PC a na PC už jsem nehrál hry ani nepamatuju .
  • Aspon uz tu vime.. kvuli kterejm sracum jsou ty hry ted takovy, jaky jsou!!!
  • pc pouzivam prevazne na uzitecnejsi veci nez je hrani konzolovych portu.. :)
  • no třeba ONI by jsem si koupil ale zatím jsem neobjevil kde :-(
  • mě hlavně přijde že takovýhle články sou na netu pořád dokola už pár let a že pár her se takhle přestalo? třeba GoW se na PC portovalo až půl roku po konzolový verzi což už se jim s dalším dílem asi nevyplatí a Fable se teď na PC vrací - sice asi neuspěje (stejný den jak Zaklínač 2 a půlrok po konzoli) ale vrací
  • To psalo nějaký děcko z 6-tý třídy ne. To je dobrej šit. Asi dostalo konzoli pod stromek bo co. *5*
  • dle tvych znalosti asi nebudes zadny hrac zacatecnik, cili hrajes 6 her co sis koupil uz 10let, protoze sis nikdy nedovolil hru stahnout. Vic lidi jako ty. Ave mp3
  • Presne tak... ono totiz v clanku neni uvedeno vubec nic, jen nejaky domnenky pana autora. Skutecne statistiky prodejnosti her mluvi v prospech pc (vetsinou neni zahrnutej steam atd.), ale samozrejme by byla skoda nevyuzit i ty zbyle 2/3. No a je to jasný .........
  • Diky .)
  • nikdo tu nemluvi o fps ty kokot, fps jsou jednoduchy hricky pro deti..
  • Diky diky.. :) Jasne.. chapu.. pro nekoho gamepad lepsi...ale o efektivite se asi hadat nemusime.. nebo spis ja nebudu :D
  • Mafii I jsem napřed hrál pirátsky, byl jsem student nižšího gymplu a o placení her jsem neměl páru. To se před několika lety rapidně spravilo (stačilo pár projektů do programování na VŠ) a už mám doma hezkou řádku originálek; vyjma dvou velmi starých titulů (ONI a IJET) jsem zpětně koupil všechny dříve warezlé tituly.

Mafii I jsem si tedy zpětně koupil a veřejně se Vám i firmě Illusion Softworks omlouvám za mladickou chybu.

Mafii II jsem už pořizoval po "procitnutí", tudíž warez se nekonal, jenom demo a o Vánocích Special Extended Edition. Váš rukopis je v ní znát, stejně jako rukopis 2K. Kdybyste někde měl development kit k Illusion Engine, věděl bych, co s ním...
  • No ono je možné že si prostě noob. A nám profíkům to příde jednoduché. *1*
  • to jen tak neuvidíš - digitální ditributoři svý čísla neudávají a všíchni co démonizují pirátsví (dělaj zněj větší hrůzu než je) uvádějí jen krabicový prodej který je dnes na ústupu (což mě celkem pobavilo u CoD-BO kdy se psalo jak se prodalo málo PC verze ale nebyla započteny prodeje Steamu a jelikož má hra Steamworks tak se podle mě ani nevyplatí kupovat krabicovku)
  • Spis Ty si sedni nekdy k PC a muzes zacit hrou jak nastartovat PC.. Myslim, ze Ti to par let zabare :D ( Ne konzolisti... vtipek .. to jen pro tohodle vocaska .)
  • treba na ps3 se prodava sikovna klavesnice ale ja ji mam na psani a na net.mys jsem nevidel a v hrach jsem si taky nevsiml nejakyho nastaveny.hlavne ze delaji debilni move a kinect,ta mys by stacila :-) ale jak jsem rekl,ja nemam problem s gamepadem,pro me je to pohodlnejsi nez se krcit u klavesnice s mysi.ted si vybavuju ze na psx jsem hral duke nukem s mysi,tam ta podpora byla
  • Ved uz mnohy i prestali. Gears of War 2? Fable 2? Navyse i ked sa o tom kecalo uz od davna, len teraz to zacinaju riadne citit koli rozsirujucemu sa netu a zvysenym nakladom.
  • Ano konzole sou lepší, sice sou málo výkoné a kromě hraní se na nich nic jiného nedá dělat, vychází na ně samé nehratelné sračky na které bych ani klackem nesáhnul ale opravdu sou lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit